HAKKIMIZDA |

FENERYOLU IRMAK ANAOKULU; bahçe içindeki tarihi binasında, çağdaş iç tasarımıyla;

•    09.00-12.30   Haftanın beş günü  OYUN GURUBU 30-36 AY
•    09.00-17.00   Haftanın beş günü  ANAOKULU 36-54 AY
•    09.00-17.00   Haftanın beş günü  OKUL ÖNCESİ 54+ AY

Eğitim veren  GENÇLİK KÜLTÜR ve HİZMET VAKFI kuruluşudur.

GENÇLİK KÜLTÜR VE HİZMET VAKFI |
Cumhuriyetimizin kurulduğu ilk yıllardan bu yana faaliyet gösteren vakfımız, Atatürk'ün hedeflediği uygar ve çağdaş medeniyetler seviyesine gelebilmek için  nitelikli bireyler yetiştirilmeyi amaç edinerek, yıllar boyu bu konuda çalışmalar ve projeler yapmıştır.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğu bilinci ile nitelikli birey yetiştirmenin tek yolunun eğitim olduğuna inanan bizler, 1995 yılında Yapı Merkezi AŞ. İle birlikte IRMAK Okullarını kurmuş, bu kurumun başarıları ile onur duymuştur.

Nitelikli Birey yetiştirmenin tek yolunun eğitim olduğuna inanan bizler, 2008 yılında FENERYOLU IRMAK ANAOKULUNU kurarak eğitimin çeşitli alanların da yaptığımız çalıştırmaların en küçük basamağında da yer almak istedik.

Gençlik Kültür ve Hizmet Vakfı Web Adresi : www.genclikvakfi.org

AMACIMIZ |
  • Çocuklarımızın; sıcak, sevgi dolu ihtiyaçları ile örtüşen bir ortam içinde; yaparak, yaşayarak, inceleyerek ve doğru oyun oynayarak öğrenmelerini sağlamak,

• Onların; bedensel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini yaş seviyelerinden beklenen düzeyde tamamlayarak ilkokula hazırlanmalarına yardımcı olmaktır.

İLKEMİZ |
Okulumuz; aileden başlayıp devam eden, bütün insanlığa ve evrene doğru yayılıp gelişen sevgi ve bilgiyi aktarma konusunda kendini sorumlu görmektedir.

Doğadaki her canlı gibi her çocuk da özgündür. Kendine özgü farklı ihtiyaç ve beklentileri vardır. Her birinin daha canlı, renkli ve sağlıklı olabilmeleri için ilk koşul, "birey" olma hallerinin akılda tutulup, renk ve farklılıklarını koruyarak büyüyüp gelişmelerine olanak sağlamaktır.

Copyright © 2013 Gençlik Hizmet Vakfı / Feneryolu Irmak Anaokulu Tarafından Her Hakkı Saklıdır.