KAYIT KABUL |   REHBERLİK  | HİZMET BİRİMLERİ

YEMEK DÜZENİ
Çocuklarımızın doğru beslenme alışkanlıkları edinmesi bizim için çok önemlidir. Onların damak tatları ve gıda güvenliklerine dikkat edilerek hazırlanan yemekler;

• 10.00 Ara Öğün,
• 12.00 Öğlen Yemeği,
• 16.00 İkindi Kahvaltısı olarak düzenlenmiştir.
Çocuklarımıza verdiğimiz yemek ve ara öğünlerde hazırlanan yiyeceklerde, beyaz un ve pirinçten, katkılı gıdalardan, katı yağlardan uzak duran mutfağımızda, ekmeğimiz ve unlu gıdalarımızı kendimiz pişirirken  tüm yemeklerimizde zeytinyağı kullanmaya özen gösteririz.

SAĞLIK
Anaokuluna başlayan çocuklar, ilk kez diğer çocuklarla birlikte oldukları için, sıkça bulaşıcı hastalıklarla karşılaşabilir. Okulda herhangi bir bulaşıcı hastalığın görülmesi durumunda velilerimiz bilgilendirilmektedir. Çocuğun okulda bulunduğu süre içinde hastalanması halinde, en kısa zamanda veli ile irtibat kurulur.

GÜVENLİK
Çocuklarımız velilerine veya velileri tarafından belirlenmiş, kimlik bilgileri okul yönetimi tarafından bilinen kişilere teslim edilir.

ULAŞIM
Irmak  Okulları servisi ile yapılmaktadır.
Copyright © 2013 Gençlik Hizmet Vakfı / Feneryolu Irmak Anaokulu Tarafından Her Hakkı Saklıdır.